Welkom

Welkom op de site van BBQTotaal: uw onbetwiste barbecuespecialist!

Rob van Vliet, eigenaar van Slagerij en Traiteur Rob, is al 30 jaar slager in hart en nieren. Zijn producten staan voor kwaliteit en culinair genot. Rob kreeg via zijn slagerijen in Zwanenburg en Badhoevedorp steeds vaker aanvragen voor barbecuepakketten; die leverde hij naar volle tevredenheid! Hij bedacht het unieke concept van BBQTotaal: totaalpakketten voor een geheel verzorgde barbecue; van de barbecue zelf tot al het eten en drinken, van partytent tot tafels.

Kortom, voor elk wat wils, ongeacht aantallen of voorkeuren en voor een bijzonder schappelijke prijs. Gemak dient de mens, aldus Rob. BBQTotaal is een uniek concept, verzorgd door een vakman en zijn medewerkers die voor u en uw gezelschap een niet te evenaren barbecue regelen!

Het concept

Via BBQ Totaal stelt u zelf uw barbecuepakket samen. Er is een grote keuze in verschillende soorten vlees, gevogelte, vis én vegetarische gerechten. Ook kunt u kiezen uit vele soorten sauzen, salades en brood voor een gevarieerde, heerlijke barbecue. Zelfs kindermenu’s worden met zorg samengesteld.

Wat u ook wenst: BBQ Totaal verzorgt het voor u. Of het nu voor tien of honderd mensen is, het enige dat u hoeft te doen is uw pakket samenstellen en genieten! BBQ Totaal betrekt alle hoogwaardige producten van de beste leveranciers. BBQTotaal levert in principe door het gehele land.

Kortom: een verzorgde, makkelijke én heerlijke barbecue bestelt u bij BBQTotaal!

is onderdeel van Slagerij Rob